Lemondott a Red Bull Ring vezetője

Német médiajelentések szerint azonnali hatállyal távozott a Red Bull Ring vezetői posztjáról Walter Kafitz.


Német médiajelentések szerint azonnali hatállyal távozott a Red Bull Ring vezetői posztjáról Walter Kafitz.

A szakember a Nürburgring első embereként tevékenykedett korábban, tavaly óta pedig a Spielberg közelében elterülő Red Bull Ring ügyeit igazgatta, és állítólag kulcsszerepet játszott abban, hogy a versenypálya tető alá hozott egy olyan megállapodást Bernie Ecclestone-nal, miszerint jövőre a Forma-1 ellátogathat az egykori versenyhelyszínre.

A Kleine Zeitung jelentése szerint azonban Kafitz azonnali hatállyal távozott pozíciójából.

Az osztrák lap úgy értesült, lemondása nem lesz hatással a Forma-1-es verseny rendezésére, az azonban egyelőre nem világos, miért távozik a Red Bull Ringtől – ezt sem ő, sem a Red Bull nem árulta el.

 

Kapcsolódó cikkek

Új aszfalt és kerékvetők a Red Bull Ringen

Az Osztrák Nagydíj hétvégéjét megelőzően a Red Bull Ring számos kerékvetőjét módosították annak érdekében, hogy a versenyzők ne szerezhessenek jogosulatlan előnyt a kanyarok kiszélesítésével. A

Rosberg: Hamiltonért is dolgoztam a teszten

Az élen zárta az osztrák teszt második napját szerdán Nico Rosberg, aki a nap végén azzal viccelődött, csapattársáért, Lewis Hamiltonért dolgozott a spielbergi gyakorlás során.

Eső és büntetések a Red Bull Ringen

Esőre számíthat a mezőny a mai időmérő edzésen – az előrejelzések és a jelenlegi időjárás is ezt mutatja Ausztriában, a Red Bull Ringen.

Friss hírek