Lipcsei Péter Schumacherrel egy csapatban - F1VILÁG.HU

Lipcsei Péter Schumacherrel egy csapatban

HIRDETÉS

Újabb két név vált ismertté a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzés résztvevői közül.

Újabb két név vált ismertté a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzés résztvevői közül.

A szervező Careers Management Group bejelentése szerint az Albert-stadionban igazán pikáns összecsapás várható a Ferencváros vezetőedzője, Bobby Davison és a zöld-fehérek csapatkapitánya, Lipcsei Péter között, ugyanis ezúttal ellenfélként néznek majd szembe egymással.

A nem mindennapi összecsapás azért jöhet majd létre, mert az F1-es pilóták a korábbi évekhez hasonlóan kértek erősítést a csapatukba, és az ügyben illetékes Baumgartner Zsolt ezúttal Lipcsei Pétert javasolta Schumacheréknek, azaz Lipcsei a Pilótaválogatottat erősíti majd, Bobby Davison viszont a Erwin Koeman segítségére lesz a Hungarian All Star csapat tagjaként. Bobby Davison játéka biztosan csemege lesz minden futballrajongónak, hiszen a Fradi edzője anno megfordult a Premier League-ben is, ahol a Leeds United és a Derby County játékosaként termelte a gólokat.

Mint ismeretes a gálán a Pilótaválogatott szövetségi kapitánya, a világhírű tenor, Placido Domingo lesz, és olyan játékosok lépnek pályára, mint Michael Schumacher, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel, Ivan Capelli, és természetesen Baumgartner Zsolt is.

A mérkőzésre a jegyek elővételben kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.tex.hu weboldalon. Az Üllői úti stadion korlátozott befogadóképessége miatt érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert elképzelhető, hogy az esemény napján már ki sem nyitnak a pénztárak.

A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, a legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek belépője csupán 300 forintba kerül.

Lipcsei: Schumacher számíthat a gólpasszaimra

Lipcsei Péter, a Hungarian All Stars játékosa:
– Korábban a magyar sztárok között játszottam, és nagyon jól éreztem magam a pályán. Örülök, hogy ismét meghívtak a szervezők, és nem vagyok boldogtalan attól sem, hogy ezúttal a pilóták között léphetek majd pályára. Ahogy néztem Massa és Fisichella nagyon gyorsak, Schumi pedig hihetetlen kondiban van. Imádnak játszani és nagyon komolyan is veszik a játékot. Nyilván számukra nagyon jó érzés gólt szerezni egy ilyen meccsen, éppen ezért azon leszek, hogy kiszolgáljam őket. Azt ígérhetem, hogy Schumi számíthat a gólpasszaimra, de Baumgartner Zsolttal is szeretnék rúgatni egy gólt. Tudom, hogy Zsolt nagy Fradi drukker, és biztosan nagy élmény lenne számára az Üllői úton, egy telt házas stadionban gólt szerezni. Tudom, hogy a másik oldalon ott lesznek korábbi játékostársaim, mint Albert Flóri, vagy Kiprich Józsi, de nem tartok tőlük, ahogy Bobby Davisontól sem. Egy újabb lehetőség, hogy megmutassam edzőnknek, hogy mire vagyok képes.

Bobby Davison: Kiváncsi vagyok Lipcsei mennyire lesz kemény?

Bobby Davison, a Hungarian All Stars játékosa:
– Meglepődtem, amikor a szervezők megkerestek, de első szóra vállaltam a játékot. Azt hiszem egy ilyen jótékonysági rendezvényen mindenki örömmel játszik, hiszen úgy szórakoztathatjuk a nézőket, hogy közben segítünk is. A magam részéről edzésben vagyok, azaz a kondimmal nem lesz gond. Korábban a Leeds játékosaként a Premier League-ben csatárt játszottam, és sikerült egész sok gólt is lőnöm, de lehet, hogy most a magyar csapatban hátrébb vonva szerepelek majd. Ez persze nem olyan nagyon lényeges, majd megbeszéljük Erwin Koemannal. Az nem zavar, hogy Lipcsei a másik oldalon lesz, de azért kíváncsi leszek, hogyha összecsapunk egy labdáért, akkor mennyire lesz kemény?

Hirdetés

.
A MAI Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják. Az már eldőlt, hogy a támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adó Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a támogatás legnagyobb részét.

A találkozót élőben közvetíti a Duna TV, amely jótékonysági árverést is tart a mérkőzés alatt.

A korábbi évekhez hasonlóan a teljes jegybevétel, és valamennyi kapcsolódó árverés jótékony célt szolgál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!