Megosztás:

Lowe: Van, ami jobb a Williamsnél, mint a Mercedesnél

Lowe idén már a Williams csapatát erősíti.
Lowe idén már a Williams csapatát erősíti. © Pirelli

A Williams nemrégiben kinevezett technikai igazgatója, Paddy Lowe szerint új csapata bizonyos területeken már most erősebb, mint az elmúlt években domináló Mercedes.

Lowe szerződtetését múlt héten jelentette be a Williams – a szakember a Mercedestől érkezett a patinás brit csapathoz, ahol korábban, a ’90-es évek elején már volt szerencséje dolgozni.

Bár a szakember pontosan tudja, idén még nem fog világbajnok csapatot varázsolni a Williamsből, úgy érzi, rengeteg a potenciál az istállóban.

„Az első lépés a csapat megismerése, hogy lássam, mit tudnék hozzátenni a dolgokhoz” – mondta Lowe a Motorsport.com című lapnak.

„A kihívást az jelenti, hogyan hozzuk ki a legtöbbet abból, ami rendelkezésünkre áll. A folyamat mindenhol ugyanaz, és kétségkívül vannak dolgok itt, a Williamsnél, melyek már most jobbak, mint ami a Mercedesnél volt.”

„Látnom kell az erősségeket, hogy ezekre építeni lehessen. Számtalanszor kérdezték tőlem az elmúlt években, hogy mi a titok. De hiba volna, ha bárki is azt gondolná, hogy megérkezvén egy csapathoz rögtön megtalálja a varázsszert.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A korábbi Forma-1-es versenyző, David Coulthard el tudja képzelni, hogy Lewis Hamilton akár már...

Hozzászólások

( komment)