Lynn tartalékversenyző lenne 2015-ben - F1VILÁG.HU

Lynn tartalékversenyző lenne 2015-ben

HIRDETÉS

A GP3-as sorozat idei bajnoka, Alex Lynn úgy gondolja, igenis reális célkitűzés egy tartalékversenyzői szerepkör betöltése a Forma-1-ben a következő esztendőben.


A GP3-as sorozat idei bajnoka, Alex Lynn úgy gondolja, igenis reális célkitűzés egy tartalékversenyzői szerepkör betöltése a Forma-1-ben a következő esztendőben.

Az ifjú versenyző szerdán a Lotus versenygépével tesztelhetett Abu Dhabiban, és bár ő is esélyes arra, hogy Max Verstappen csapattársa legyen a Toro Rossónál 2015-ben, a faenzai kiscsapat várhatóan Carlos Sainz Juniornak szavaz bizalmat.

Lynn Abu Dhabiban azt mondta, „egyre kevesebb” az esély a Toro Rosso ülésére, ám abban bízik, a Red Bull továbbra is támogatni fogja őt, és valamelyik csapatnál tartalékversenyző lehet jövőre.

„Azt gondolom, mindig megpróbálnak segíteni – én és Dr. [Helmut] Marko remek kapcsolatban vagyunk” – fogalmazott a GP3-as bajnok.

„Nincsenek kétségeim afelől, hogy jó versenyzőnek tart, de egyszerűen olyan dolog ez, mint rengeteg más az életben: mindennek a helyén kell lennie.”

„És úgy tűnik, nekem most nincsenek megfelelő lapjaim a Toro Rossóhoz. De ettől még lehet egy tökéletes lehetőségem valahol máshol. Ezen dolgozunk most.”

„Adódhat néhány kiváló lehetőség, és azt gondolom, két, de maximum három héten belül már tudni fogom, hogy van-e esélyem, vagy vezethetek többször Forma-1-es autót jövőre.”

Lynn hozzátette, „nem versenyzői lehetőségben gondolkodik”, célja pedig az, hogy egy hosszú távra szóló megállapodást kössön valakivel.

Amikor arról kérdezték, fontolóra venné-e, ha a Caterham versenyzői lehetőséget biztosítana neki 2015-re, így felelt: „Ez nem igazán az, amiben én gondolkodom. Nem kritizálok senkit, de egy fenntartható karrierre vágyom, egy napon pedig világbajnok akarok lenni.”

Hirdetés

„Olyasvalakit keresek, aki hisz abban, hogy egy napon irányt mutathatok egy csapatnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Lynn tartalékversenyző lenne 2015-ben
Norris már a rajtnál elszúrta, Verstappen nyerte a sprintfutamot Kínában!
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!