Ma búcsúztatják Jules Bianchit - F1VILÁG.HU

Ma búcsúztatják Jules Bianchit

HIRDETÉS

Ma, Nizzában helyezik örök nyugalomra a Marussia Forma-1-es csapatának korábbi versenyzőjét, Jules Bianchit.


Ma, Nizzában helyezik örök nyugalomra a Marussia Forma-1-es csapatának korábbi versenyzőjét, Jules Bianchit.

A sokak által a jövő nagy bajnokának kikiáltott francia tehetség múlt pénteken hunyt el, miután 9 hónapon át küzdött az életéért tavaly októberi, szuzukai balesete után.

Bianchi búcsúztatóját ma a nizzai Sainte Réparate-katedrálisban tartják, a ceremónián a rajongók is leróhatják tiszteletüket, emellett a Forma-1-es mezőny számos tagja elutazik Franciaországba.

Köztük van természetesen a 25 évesen elhunyt tehetség honfitársa, Romain Grosjean is, de ott lesz a temetésen Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Nico Hülkenberg, illetve az F1-es közösség számos jelenlegi és volt tagja.

Jules Bianchi 1989. augusztus 3-án született Nizzában, 2013-ban a Marussia színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben.

Luca di Montezemolo, a Ferrari tavaly leköszönt elnöke a napokban azt mondta, a francia tehetségre fényes jövő várhatott volna az olasz istállónál, a Ferrari versenyzői akadémiájának tagjaként ugyanis ő lehetett volna az, aki a következő években Kimi Räikkönen helyét veszi át.

“A könnyek az emlékezés ékszerei: szomorúak, de a múlt szépségét csillogtatják. A gyász keserűségében a véget jelzi, de ugyanakkor az eltávozottat dicsőíti.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!