Ma kezdődik az első évközi teszt Bahreinben - F1VILÁG.HU

Ma kezdődik az első évközi teszt Bahreinben

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Race

A jelenlegi mezőny 16 versenyzője vesz részt az idei első idényközi teszten, melyet kedden és szerdán tartanak Bahreinben.

A mai nyitónapon a Mercedes versenyautójával Lewis Hamilton dolgozik majd, aki holnapra átadja a W08-as kódjelű versenyautó volánját Valtteri Bottasnak.

A világbajnoki éllovas Sebastian Vettel sem hagyja ki a munkát, ő szerdán kap lehetőséget, míg kedden a Ferrari tartalékosa, Antonio Giovinazzi körözhet a szahíri pályán.

A Red Bullnál kedden Daniel Ricciardo lesz szolgálatban, a feladatokat pedig holnap a GP2-es címvédő, Pierre Gasly veszi át.

Kedden a Force Indiánál Esteban Ocon és Sergio Pérez megosztva dolgoznak majd, holnap pedig Alfonso Celis egy teljes napot kap a csapattól.

Hasonlóképp osztották fel a tesztnapokat a Williamsnél is: kedden Lance Stroll és Felipe Massa körözhetnek, míg szerdán Gary Paffett dolgozik az FW40-essel.

A jelenleg a Forma-2-ben versenyző Sean Gelael a héten először vezethet F1-es autót, köszönhetően a Toro Rossónak. Az ifjú versenyző ma kap lehetőséget, szerdán pedig Daniil Kvyat és Carlos Sainz tevékenykedik Bahreinben.

A Renault-nál Nico Hülkenberg és Szergej Szirotkin is kap egy tesztnapot, míg a Haasnál Marcus Ericsson és Pascal Wehrlein osztják meg a feladatokat.

A McLarennél kedden Oliver Turvey fejlesztési versenyző rója majd a köröket, holnap pedig Stoffel Vandoorne. Bár Monacóban Fernando Alonsót helyettesíti majd, Jenson Button úgy döntött, nincs szükség arra, hogy ő körözzön Bahreinben.

Hirdetés

Kedd Szerda
Mercedes Hamilton Bottas
Ferrari Giovinazzi Vettel
Red Bull Ricciardo Gasly
Force India Pérez/Ocon Celis
Williams Stroll/Massa Paffett
Toro Rosso Galeal Sainz/Kvyat
Haas Grosjean Magnussen
Renault Hülkenberg Szirotkin
Sauber Ericsson Wehrlein
McLaren Turvey Vandoorne

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!