Ma lenne 66 éves James Hunt - F1VILÁG.HU

Ma lenne 66 éves James Hunt

HIRDETÉS

Játssz és nyerj jegyeket a premier előtti vetítésre a GPshop.hu jóvoltából!



Hunt számára duplán fontos volt ez a dátum: 1947. augusztus 29-én született Belmontban, majd 29 év múlva ezen a napon nyerte meg a Holland Nagydíjat, ezzel megszerezve pályafutása 5. győzelmét, ami nagyban hozzásegítette ahhoz, hogy az év végén 1 pont előnnyel világbajnok váljon belőle.

Az 1976-os szezon izgalmas történéseit, Hunt Laudával folytatott küzdelmét hamarosan átélhetjük, ha megnézzük a 2013. szeptember 12-én bemutatásra kerülő Hajsza a győzelemért című filmet.

Szeretnéd premier előtt látni a Hajsza a győzelemért című filmet?

A GPshop Facebook játékában most megnyerheted páros belépődet!

A feladat egyszerű:
Válaszolj helyesen a játékban feltett kérdésekre és figyeld e-mailfiókod 2013. szeptember 9-én délelőtt 10:00-11:00 körül!

Minden nap új kérdések, minden nap új esély: minél több napon játszol, annál többször kerülsz be a sorsolásba.

A nyeremény: 5 darab, 2 főre szóló belépő a Hajsza a győzelemért című film premier előtti, budapesti vetítésére. Ha pedig legalább 10 napon keresztül helyesen válaszolsz a kérdésekre, garantáltan tiéd a GPshopnál beváltható 10% kedvezményre jogosító kupon!

A játék 2013.08.28. 13:00 – 09.08. 24:00 között tart, ezért érdemes sietni és minden nap játszani!
A játékot itt találod: http://t7.hu/0oxf-hajszaagyozelemertpremierelott

Hirdetés

A kérdésekre választ találtok a www.gpshop.hu oldalon, a GPshop Facebook oldalán, a Pro Video Film Facebook oldalán, illetve a film előzetesében: http://bit.ly/1520CEi

A filmről röviden:
1976 – a Forma 1 aranykora, a hihetetlenül izgalmas, és látványos száguldó cirkusz legendás szezonja, két felejthetetlen versenyző harcával: James Hunt, a vagány brit pilóta, a Forma 1 rocksztárja, és Niki Lauda, az osztrák fegyelmezett zseni, az 1975-ös világbajnok néz egymással farkasszemet a világ legveszélyesebb pályáin. Igazi ellenfelek, akik bármire képesek a győzelemért.

Lauda a sporttörténelem egyik legemlékezetesebb teljesítményét viszi véghez: alig hat héttel balesete után újra volán mögé ül, hogy visszaszerezze bajnoki címét, és bebizonyítsa, hogy ebben a hajszában mindenkinél gyorsabb. Mert minél közelebb vagy a halálhoz, annál jobban dübörög benned az élet…

A kétszeres Oscar-díjas® Ron Howard (Egy csodálatos elme, Frost/Nixon) ismét összeállt a kétszeres Oscar-jelölt® Peter Morgan forgatókönyvíróval (Frost/Nixon, A királynő), hogy James Hunt és Niki Lauda felejthetetlen versengését megmutassa az egész világnak. James Huntot Chris Hemsworth, Niki Laudát pedig Daniel Brühl kelti életre ebben a veszélyes, látványos, magas sebességen dübörgő izgalmas filmben, ami nem csak Forma 1 szerelmeseinek kötelező darab.
Eredeti cím: Rush
Műfaj: életrajzi/akció
Rendező: Ron Howard
Forgatókönyv: Peter Morgan

Szereplők: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara
Bemutató dátum: 2013. szeptember 12.
Hossz: 123’

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Eredeti honlap: http://www.rushmovie.com/

www.facebook.com/provideofilm

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!