Ma sem tudta megoldani a gondokat a Red Bull - F1VILÁG.HU

Ma sem tudta megoldani a gondokat a Red Bull

HIRDETÉS

A tegnapihoz hasonló problémák miatt csupán 3 kört tudott megtenni a jerezi teszt csütörtöki napján a Red Bull Racing alakulata.


A tegnapihoz hasonló problémák miatt csupán 3 kört tudott megtenni a jerezi teszt csütörtöki napján a Red Bull Racing alakulata.

A gárda és világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel kedden és szerdán csupán 11 kört tudott megtenni Jerezben, mivel problémák támadtak a Renault-motor energiatároló rendszerével. Információink szerint ráadásul a csapat más gondokkal is küzd, nem tudják ugyanis megfelelően integrálni az 1,6 literes V6-os turbómotort a 2014-es autóba.

Vettel tehát csalódottan utazott haza tegnap délután, a munkát pedig ma Daniel Ricciardo folytatta volna. Az ausztrál tehetség azonban mindössze 3 kört tudott megtenni a 4,4 km hosszú versenypályán, és már első körében, alig néhány kanyar után megállt alatta az RB10-es.

A csapat ma már nem is gurul pályára Spanyolországban, a hivatalos tájékoztatás szerint a múlt éjszakai folyamatosa munka ellenére nem sikerült megoldani a tegnapi gondokat.

„Keményen dolgoztunk tegnap, hogy elvégezzük a szükséges változtatásokat, hogy felülkerekedjünk a problémákon, reméltük, hogy ma eredményesebb napot zárunk” – mondta Andy Damerum, a csapat egyik vezető mérnöke.

„Sajnos csak részben tudtuk megoldani a gondokat, ezért – akárcsak tegnap – ésszerűbb volt inkább megállni, és mélyebben belevetni magunkat a dologba, hogy megfelelő megoldást találjunk.”

„Nyilvánvaló, hogy nem úgy állunk, ahogy szeretnénk, és természetesen az egész csapat frusztrált a problémák miatt. Viszont jók vagyunk abban, hogy visszavágjunk az ilyen dolgok után. Nagyon összetartó csapat vagyunk, és biztos vagyunk benne, hogy meg fogjuk oldani a gondokat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!