Verstappen vs. Ocon

Ma újra Nagy Futam Budapesten!

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Május 1-jén immáron hatodik alkalommal rendezik meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű autósport-rendezvényt.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is számos versenyautó-csodát megtekinthet majd a nagyérdemű, a bivalyerős versenyautók pedig a főváros utcáin is bemutatóznak.

A paddockot a Szent István Bazilika előtt alakították ki, a felvonulás pedig a Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Rákóczi út – Ferenciek tere útvonalon zajlik majd.

Az esemény legnagyobb sztárvendége kétségkívül a Red Bull Forma-1-es csapatának holland versenyzője, Max Verstappen, de itt lesz többek között a DTM-ben versenyző René Rast és Timo Glock, és a Zengő Motorsport, valamint a M1RA csapatának versenyzői is.

A bemutató a pilóták felvonulásával 10 órakor veszi kezdetét, pályabejárást tart a Forma-1 első embere, Chase Carey, valamint a korábbi F1-es versenyző Gerhard Berger is.

Érdemes lesz követni az F1VILÁG Facebook-oldalát is, hiszen a nap folyamán számos alkalommal jelentkezünk majd be a helyszínről élőben!

A Nagy Futam programja:

Forrás: Hungaroring Sport Zrt.
 

Kapcsolódó cikkek

Így tenné jobbá a Forma-1-et Verstappen

A Red Bull Forma-1-es csapatnak ifjú titánja, Max Verstappen támogatja a Liberty Media azon törekvéseit, hogy úgy alakítsa a sportág szabályait, hogy a jövőben több

A Red Bull is hirdeti a Nagy Futamot

A Red Bull Orosz Nagydíj előtti hírlevelében is helyet kapott a magyarországi Nagy Futam, amelyet május 1-jén rendeznek Budapesten.

Friss hírek