Magnussen kifakadt Perezre - F1VILÁG.HU

Magnussen kifakadt Perezre

HIRDETÉS
Kevin Magnussen, a Haas versenyzője szerint egyértelműen Sergio Perez, a Racing Point pilótája okozta a köztük történt incidenst a Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén.
Kevin Magnussen Haas

Magnussen és Perez kivezető köreiket teljesítették, amikor egy kis félreértés történt köztük: Magnussen szerint a Racing Point annyira lelassult, hogy egyértelmű volt számára, hogy el kell mennie mellette – amikor azonban gázt adott, Perez visszatért az ívre, és a falhoz szorította őt.  

Az eset miatt a versenybírák megrovásban részesítették Perezt, mivel szükségtelenül lassan haladt, ami potenciálisan veszélyt jelenthetett a többi pilótára nézve. 

„Beszéltünk a stewardoknál” – mondta Magnussen. „Egy kicsit utána is, mert egy dolog, hogy mit mondott a versenybíráknál, és más dolog az, ami szerintem az igazság.”

„Nem érdekel. Nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak, és nem fogok fellebbezni a stewardoknál, hogy kapjon büntetést valamiért, ami egy edzésen történt és igazán nincs is következménye.”

Magnussen úgy gondolta, hogy a kanyarból kijövet Perez majd elengedi őt: „A gázra léptem, és amikor mellette voltam, becsukta az ajtót, én pedig a falnak koccantam.”

Nem tudom, hogy mi volt a terve, nem tudom, hogy véletlenül ment-e le az ívről, mert valami másra koncentrált, vagy mi történt.”

„De letért az ívről. Én pedig ott maradtam, gázt adtam, hogy megkezdjem a körömet, és a felnyomott a falra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!