Magnussen nevéhez fűződik az időmérő legkeményebb pillanata (Videóval) - F1VILÁG.HU

Magnussen nevéhez fűződik az időmérő legkeményebb pillanata (Videóval)

HIRDETÉS
A Notre Dame szigeten kialakított, szűk, utcai pályán nem meglepő, ha valaki a falnak csapja az autót. A mai időmérő edzésen Kevin Magnussen volt az, aki a híres-neves Bajnokok falát találta el, ezzel kiszúrva több versenyző társával is.
Fotó: Haas

Nem úsztuk meg a kanadai időmérőt piros zászló nélkül. Magnussen az utolsó gyors körén volt, amikor is túl szélesen fordult rá a célegyenesre és nekicsapta az autója jobb hátulját a Bajnokok falának, amit korábban már sok-sok neves világbajnok is lekoccolt az évek során. A dán hibája azonban duplán szívszorító lehetett az amerikai csapat számára, hiszen mögötte éppen csapattársa, Romain Grosjean érkezett. A franciának egy korábbi elfékezés miatt nem volt még gyors köre, de kollégája az utolsó sanszot is elvette tőle.

A nagy kérdés a holnapi nappal kapcsolatban, hogy az összetört autó mennyire sérült, hiszen a legrosszabb esetben akár az egész kasznit ki kell cserélni, ami rajthely büntetést vonhat maga után. Így egyelőre még kérdéses, hogy vajon a dán versenyző valóban a 10.helyről fogja-e megkezdeni a vasárnapi versenyt. Természetesen amint bármilyen információt megtudunk, azonnal közöljük!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!