Maldonado versenyképes csapattársat szeretne jövőre - F1VILÁG.HU

Maldonado versenyképes csapattársat szeretne jövőre

HIRDETÉS

Azok után, hogy Romain Grosjean távozik a Lotustól, Pastor Maldonado azt mondja, mindenképp tapasztalt csapattársat szeretne maga mellé a 2016-os szezonra.


Azok után, hogy Romain Grosjean távozik a Lotustól, Pastor Maldonado azt mondja, mindenképp tapasztalt csapattársat szeretne maga mellé a 2016-os szezonra.

Grosjean a következő évben az újonc Haas csapatánál folytatja Forma-1-es pályafutását, azt azonban még nem tudni, hogy kiveszi át helyét a csapatnál.

A hírek szerint Jolyon Palmer, Jean-Eric Vergne és Kevin Magnussen is esélyes az ülésre.

„Azt remélem, hogy egy olyan csapattársat kapok, aki nyitott a közös munkára, mert ez a csapat filozófiája” – mondta Maldonado.

„Ha a Renault megérkezik, nem a nulláról fogjuk kezdeni, de majdnem a nulláról. Szóval jó légkörre lesz szükség, és egy jó, versenyképes pilótára, aki segít majd abban, hogy a csapat minél hamarabb versenyképes legyen.”

„Szóval egy olyasvalakit preferálnék, aki értékes tapasztalattal bír.”

Azt, hogy Maldonado marad, még Szingapúrban erősítette meg a Lotus. A venezuelai – kinek személyes támogatója, a PDVSA 50 millió dollárral járul hozzá a csapat költségvetéséhez – azt mondja, több más opciót is számításba vett, végül a maradás mellett döntött.

„Maradok itt, a Forma-1-ben. Nem most van az ideje annak, hogy Amerikába menjek. Talán sikeres lehetnék ott, de momentán nagyon élvezem a Forma-1-et. Még bőven van tennivalóm itt, megérdemlek egy esélyt arra, hogy megmutassam, mit is tudok valójában.”

„A célom az, hogy a szerződésem szerint folytassam, és remélhetőleg jobb eszközeink lesznek ahhoz, hogy versenyképesek legyünk. Megvizsgáltam más opciókat is, de nem volt semmi komoly.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!