Manor: Malajziában már simábban mennek a dolgok - F1VILÁG.HU

Manor: Malajziában már simábban mennek a dolgok

HIRDETÉS

A Manor Forma-1-es csapatánál biztosak abban, a jövő hétvégi Maláj Nagydíjon végre valóban is megkezdődhet számukra a 2015-ös évad.


A Manor Forma-1-es csapatánál biztosak abban, a jövő hétvégi Maláj Nagydíjon végre valóban is megkezdődhet számukra a 2015-ös évad.

A banbury-i alakulat ugyan elutazott a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíj helyszínére, Melbourne-be, ám végül autói nem tudtak pályára gurulni.

A csapatot a verseny után be is idézték a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) stewardjai, hogy magyarázatot adjanak a történtekre, a sportot irányító testület pedig végül elfogadta a felvonultatott érveket.

„Nagy előrelépéseket tettünk Ausztráliában, főleg péntek este, szóval nagy önbizalmat adott mindenki számára az, hogy majdnem sikerült pályára gurulnunk” – mondta Graeme Lowdon, a Manor ügyvezetője.

„Kétségtelen, hogy kifutottunk az időből, de nagyon magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy legközelebb, Kuala Lumpurban már sokkal szokványosabban mennek a dolgok.”

A Manor autóit és felszerelését jelenleg szállítják át Malajziába, de amint a verseny hetének elején beköltöznek a garázsba, folytatódik a munka.

„Az autók közvetlenül Malajziába mennek Ausztráliából, szóval nincs meg az a kéthetes előny, ami Európában, ahol azért haza tudjuk vinni a versenygépeket. Szóval csak Malajziában férünk hozzá ismét az autókhoz.”

„De ha ilyen ütemben folytatjuk, akkor sokkal szokványosabban mennek majd a dolgok.”

„Mechanikailag az autók egyben vannak, szóval az emberek azon gondolkodhatnak, miért is nem mentek pályára? Nos, a hétvége elején még csak arról szólt a történet, hogy kommunikáljunk a különféle rendszerekkel. Rendkívüli erőfeszítéseket tettek a srácok. Kívülről ezt nem könnyű látni, hiszen nem köröztünk. De semmit sem vesz el az érdemeinkből az, hogy nem köröztünk Ausztráliában.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!