Már a héten kiderülhet, ki lesz Hamilton csapattársa 2020-ban - F1VILÁG.HU

Már a héten kiderülhet, ki lesz Hamilton csapattársa 2020-ban

HIRDETÉS
A legfrissebb médiajelentések szerint akár már a hétvégi Belga Nagydíjat megelőzően bejelentheti 2020-as versenyzői felállását a Mercedes Forma-1-es csapata.
2019 British Grand Prix, Sunday - LAT Images Valtteri Bottas Mercedes

Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton helye biztos a csapatnál, ám hogy ki lesz a csapattársa, az továbbra is kérdés, Valtteri Bottas szerződése ugyanis az idei szezont követően lejár.

Bár az ülésre Esteban Ocon is jó eséllyel pályázott, a nemzetközi sajtóban most az a hír járja, a francia versenyző jövőre még nem kap lehetőséget a Mercedestől. Ocon jó eséllyel a Renault versenyzője lesz 2020-ban.

A Le Equipe című francia lap mindazonáltal azt írja, a fiatal pilóta még nem kötött szerződést a csapattal, és ha a Renault végül úgy dönt, megtartja Nico Hülkenberget a következő idényre, Ocon a Haas csapatánál köthet ki.

Az mindenesetre egyre biztosabbnak tűnik, hogy 2020-ban is Bottas lesz Hamilton csapattársa a Mercedesnél. A hírt akár már a hétvégi Belga Nagydíj előtt bejelentheti a világbajnok istálló.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!