Verstappen vs. Ocon

Már a hivatalos tesztek előtt pályára gurul az új F1-es Ferrari

Fotó: Red Bull
Február 15-én tartja új modelljének bemutatóját a Ferrari Forma-1-es csapata, a 2019-es autót pedig már egy nappal a hivatalos tesztek előtt, 17-én pályára viszi az istálló.

Február 15-én tartja új modelljének bemutatóját a Ferrari Forma-1-es csapata, a 2019-es autót pedig már egy nappal a hivatalos tesztek előtt, 17-én pályára viszi az istálló.

A maranellói gárda tavaly a 2. helyen zárta a konstruktőri bajnokságot a Mercedes mögött, és versenyzője, Sebastian Vettel is alulmaradt Lewis Hamiltonnal szemben.

A Scuderia idén is a bajnoki cím megszerzését tűzi ki célul, ennek érdekében pedig idén megnövelt költségvetéssel vág neki az F1-es bajnokságnak.

Az új autót jövő pénteken, február 15-én mutatják be a nagyközönségnek. A prezentációt Maranellóban tartják 10:45-től, az új autó leleplezését pedig az F1VILÁG.HU is élőben közvetíti.

Lapunk úgy tudja, a Ferrari már a bemutatót követő vasárnap, egy nappal a barcelonai tesztek kezdete előtt pályára is viszi az új versenyautót.

A barcelonai pályát egyébként péntekre, tehát 15-ére a Haas csapata is kibérelte, sőt, az egyik csapat szombaton tart filmforgatást idei versenygépével.

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek