Már a bemutató után pályára gurul az Alfa Romeo Sauber új autója

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Alfa Romeo Sauber

Már egy nappal a február 20-i bemutató után pályára viszi 2018-as Forma-1-es autóját az Alfa Romeo Sauber.

Az új autóról jövő kedden hull majd le a lepel egy online prezentáció keretében – nemrég az is kiderült, hogy magyar idő szerint 12 óra 30 perckor.

Bár a téli tesztek csak február 26-án kezdődnek Barcelonában, a Sauber C37-es modellje már február 21-én pályára gurulhat, a hinwili istálló ugyanis filmforgatás céljából kibérelte a katalán versenypályát. A jelenlegi szabályok szerint ilyen esetekben 100 km megtételére van lehetőség, kizárólag a Pirelli demóabroncsaival.

A Sauber tavaly év végén lépett szövetségre az Alfa Romeóval, és idén a Ferrari legújabb motorját, illetve váltóművét használja majd. Az istálló versenyzői Marcus Ericsson és Charles Leclerc lesznek majd.

A február 20-i bemutatóról természetesen az F1VILÁG is beszámol: oldalunkon rengeteg fotót és videót is közzéteszünk majd az Alfa Romeo Sauber C37-es modelljéről.

Nem a Sauber egyébként az egyetlen csapat, mely még a téli tesztek előtt filmforgatást tart új autójával: az alábbi táblázatban összeszedtük, hogy a jelenlegi információk alapján mikor gurulnak pályára először az új masinák.

CsapatFilmforgatásPálya
Sauberfebruár 21.Barcelona
Toro Rossofebruár 21.Misano
Mercedesfebruár 22.Silverstone
McLarenfebruár 24/25?Navarra
Ferrarifebruár 25.Barcelona

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!