Már csütörtökön egymásnak eresztik Hamiltont és Vettelt

GP CANADA F1/2017
GP CANADA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE), Sebastian Vettel, Ferrari, Lewis Hamilton, Mercedes, Senna-helmet

Már az Osztrák Nagydíj csütörtöki edzésnapján „összeeresztik” egymással a Ferrari négyszeres világbajnokát, Sebastian Vettelt, valamint a Mercedes háromszoros világbajnok versenyzőjét, Lewis Hamiltont.

A két versenyző ugyanis hivatalos lesz a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) csütörtöki, spielbergi sajtótájékoztatójára, ahol az ügy lezárása óta először beszélhetnek majd a Bakuban történtekről.

Mint ismert, Vettel az Azeri Nagydíj során szándékosan nekiütközött Hamilton autójának, mert úgy érezte, a brit „féktesztelte” őt.

A stewardok a német versenyzőt 10 másodperces stop-and-go-büntetéssel sújtották, hétfőn pedig az FIA elnöke, Jean Todt további meghallgatást tartott az ügyben Vettel részvételével, aki végül megúszta a további szankciókat.

Csütörtökön 15 órától Hamilton, Vettel, valamint Kevin Magnussen lesz hivatalos az FIA sajtótájékoztatójára, melynek második részében az újságírók Felipe Massától, Carlos Sainztól és Max Verstappentől kérdezhetnek.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!