Marad a Forma-1 az M4 Sporton - F1VILÁG.HU

Marad a Forma-1 az M4 Sporton

HIRDETÉS
A következő három évben is az M4 Sport közvetíti majd a Forma-1 versenyeit – jelentette be a csatorna a Magyar Nagydíj pénteki napján, meglehetősen szűkszavúan.
Lewis Hamilton, interview, Mercedes, MTVA, M4Sport, NBCSN

A közmédiához még 2012-ben kerültek a száguldó cirkusz közvetítési jogai, a versenyek pedig 2015-ben kerültek az M4 Sportra – a csatorna indulásával egyidőben.

Az MTVA eddigi szerződése a 2019-es idény végéig szólt, a Magyar Nagydíj pénteki edzésnapján azonban megerősítették, a következő hároméves ciklusban, tehát 2020 és 2022 között az M4 Sport közvetíti majd a királykategória eseményeit.

Úgy tudni, az éves szinten mintegy 90 milliárd forintnyi állami pénzből gazdálkodó közmédiának nemigen voltak versenytársai a közvetítési jogokért folyó harcban a hazai televíziós piacon.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!