Marko: A kanadai baleset nem befolyásolja Hartley jövőjét

Fotó: Toro Rosso
MONTREAL, QC - JUNE 08: Brendon Hartley of Scuderia Toro Rosso and New Zealand during practice for the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 8, 2018 in Montreal, Canada. (Photo by Peter Fox/Getty Images)

Semmilyen mértékben nem befolyásolja Brendon Hartley Forma-1-es jövőjét a Kanadai Nagydíj első körében elszenvedett balesete – ezt mondta Dr. Helmut Marko, az energiaital-gyárosok tanácsadója.

Hartley Lance Stroll-lal ütközött a montreali futam nyitókörében, a meglehetősen látványos baleset után pedig kórházba is kellett szállítani – szerencsére azonban kiderült, nincsenek sérülései.

Az új-zélandi versenyző egyre nagyobb nyomás alatt teljesít a Forma-1-ben, nemrég ugyanis felmerült, hogy a Red Bull a McLaren juniorversenyzőjét, Lando Norrist szeretné beültetni helyére a szezon hátralévő részére.

Hartley a szezon eddig eltelt 7 versenyén mindössze 1 pontot gyűjtött, miközben csapattársa, Pierre Gasly 18-at.

Videó: Hartley és Stroll balesete

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója azt mondja, a vasárnapi baleset nem befolyásolja Hartley jövőjét.

„Én úgy fogalmaznék, hogy ez egy versenybaleset volt, és semmi köze a jövőjéhez” – idézi Marko szavait a Motorsport.com. „Ott lesz az autóban.”

Marko azt mondja, „hihetetlen sztorik keringenek”, miszerint „vannak versenyzők, akik versenyezni akarnak a Toro Rossónál, vagy ajánlattal akarnak előállni”, de ők semmit sem tudnak ezekről.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!