Megosztás:

Massa büszkén emlékszik vissza karrierjére

Massa családjának is köszönetet mondott a futam után.
Massa családjának is köszönetet mondott a futam után. © Williams F1 Team

Felipe Massa számára véget ért a Forma-1-es pályafutás, a brazil pilóta utolsó futamát teljesítette Abu Dhabiban.

Massa leginkább Fernando Alonsóval, egykori csapattársával küzdött az Abu Dhabi Nagydíj versenyén, a spanyolnak végül a bokszkiállások után sikerült megelőznie a Williams versenyzőjét.

A brazil pilóta azonban ezzel együtt is a 10. helyen végzett, ezzel folytatva azt a sorozatát, hogy eddig minden Abu Dhabi Nagydíjon pontszerző pozícióban zárt.

„A futam jó volt, az elejétől a végéig harcoltam. Sajnos a kiállás után elveszítettem a pozíciómat, de összességében nagyon boldog vagyok” – mondta Massa.

Massa természetesen megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon mindenkinek a karrierje során nyújtott támogatásért, hiszen minden pillanatért hálás, amit a Forma-1-ben töltött.

„Remek érzés” – mondta a brazil. „Azt kell mondjam, nagyon büszke vagyok mindenre, amit elértem, a 16 évre, a lenyűgöző versenyekre, a remek emberekre, akikkel találkoztam a paddockban, és arra, hogy a világ legjobb pilótái ellen versenyeztem.”

„Őszintén szólva nagyon szerencsés vagyok, hogy mindez része volt az életemnek, szóval szeretném megköszönni a családomnak és Istennek is ezeket a lehetőségeket.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Fantasztikus videó a felvezető körről, amelyből jól látszik, hogy Kimi Räikkönen már nagyon...

Hozzászólások

( komment)