Verstappen vs. Ocon

Massa: Egyáltalán nem kizárt a maradásom

A Ferrari versenyzője, Felipe Massa pontosan tisztában van azzal, jobb eredményekre lesz szüksége a bajnokság második felében ahhoz, hogy megtartsa helyét a maranellói gárdánál.


A Ferrari versenyzője, Felipe Massa pontosan tisztában van azzal, jobb eredményekre lesz szüksége a bajnokság második felében ahhoz, hogy megtartsa helyét a maranellói gárdánál.

A brazil pilóta korábban elmondta, sokkal könnyebb helyzetben van, mint 2012-ben, hiszen jóval jobb teljesítményre képes – különféle okok miatt azonban nem mindig tudott jó eredményeket elérni.

Massa neve mellett mindössze 67 pont szerepel, míg világbajnok csapattársa, Fernando Alonso 151 pontjával továbbra is harcban van a végső diadalért.

„Különböző okok miatt néhány versenyen nem sikerül elegendő pontot szereznem” – ismerte el Massa az olasz Rai2 televíziónak nyilatkozva, majd hozzátette, ennek ellenére nem érzi úgy, hogy a Ferrari kizártnak tartja szerződésének meghosszabbítását.

„Nem voltam olyan jó, mint amilyennek lennem kellett volna. Tehát több pontot kell gyűjtenem a szezon második felében, de egyáltalán nem kizárt, hogy maradok a Ferrarinál.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Friss hírek