Massa: Háromszoros erőbedobásra lesz szükségünk - F1VILÁG.HU

Massa: Háromszoros erőbedobásra lesz szükségünk

HIRDETÉS

Felipe Massa szerint a Williams csapatának háromszoros erőbedobásra lesz szüksége a télen ahhoz, hogy jövőre felzárkózhasson a Mercedes és a Ferrari mögé.


Felipe Massa szerint a Williams csapatának háromszoros erőbedobásra lesz szüksége a télen ahhoz, hogy jövőre felzárkózhasson a Mercedes és a Ferrari mögé.

A grove-i gárda idén is bebiztosította a konstruktőri harmadik helyet a tabellán, lemaradása azonban nagyobb volt az élmenőkhöz képest, mint 2014-ben.

Massa elismerte, pontosan emiatt nem is sikerült teljesíteniük a kitűzött célokat idén, így télen kemény munkára lesz szükségük ahhoz, hogy ez jövőre megváltozzon.

„Természetesen mindig többet akarunk” – mondta a brazil versenyző.

„Arra számítottam, hogy a második helyért esetleg harcolhatunk, de ez nem volt lehetséges. A Ferrari túl gyors volt, óriási előrelépést tettek a többi csapathoz képest, kivéve a Mercedest, akik ismét messze a mezőny előtt jártak.”

„Jó szezont zártunk azzal, hogy harmadikak lettünk, de emlékszem, tavaly nagyon megünnepeltük a harmadik helyet. Most elég jelentős előnnyel lettünk harmadikak, szóval alapvetően jó szezont zártunk. De ennél többet akarunk, keményen nyomjuk azért, hogy lássuk, tudunk-e háromszorosan javulni jövőre – ez ugyanis az egyetlen módja annak, hogy befogjuk az élmenőket.”

Bár Massa sokat vár a következő idénytől, úgy véli, csapatának valójában 2017-ben lehet nagy esélye arra, hogy az élre verekedje magát.

„Azt gondolom, az új szabályok mindenki számára óriási változást jelentenek majd. Mi is nagyot fejlődtünk, amikor utoljára változtak a regulák, szóval igen, talán meg tudjuk tenni ismét.”

„De még korai ezt megmondani. Több időre van szükségünk, először is meg kell ismernünk az új szabályokat.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!