Massa: Jelenlegi formám dönthet a jövőmről - F1VILÁG.HU

Massa: Jelenlegi formám dönthet a jövőmről

HIRDETÉS

Nagyon elégedett belgiumi, valamint olaszországi teljesítményével Felipe Massa, a Ferrari versenyzője, aki abban bízik, megtarthatja helyét a maranellói gárdánál a jövő évben.


Nagyon elégedett belgiumi, valamint olaszországi teljesítményével Felipe Massa, a Ferrari versenyzője, aki abban bízik, megtarthatja helyét a maranellói gárdánál a jövő évben.

Massa Spában ötödik, Monzában pedig negyedik lett, és bár döntés továbbra sincs jövőjével kapcsolatban, úgy érzi, a remek eredmények pozitívan járulhatnak hozzá a Ferrarival való tárgyalásokhoz.

„Véleményem szerint nagyon fontos, hogy sikerült jó eredményeket elérnem ebben a két hétben, sőt, a jövőm szempontjából is jelentősége lehet” – mondta Massa a minap.

„Itt az ideje annak, hogy elkezdjünk a jövő évvel is foglalkozni – ez az, amit megpróbálok megtenni. Az elért eredmények nagyon jók a jövőm szempontjából.”

Sajtóhírek szerint amennyiben Massa távozik a Ferraritól, helyét Sergio Perez vehetné át. A mexikói pilóta a múlt hétvégi Olasz Nagydíjon is parádézott, sőt, Fernando Alonsót, valamint Massát is a pályán, éles szituációban előzte meg. Hogy ez befolyásolhatja-e a Ferrari döntését, arról a gárda brazil pilótáját is megkérdezték.

„Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Egy normális küzdelem volt. Remek versenyt futott, abroncsai egyszerűen lenyűgözően használódtak el. Ha jobb pozícióból vághatott volna neki a versenynek, nyerhetett is volna.”

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali is elégedett volt Massa elmúlt két versenyen mutatott formájával.

„Nagyon büszkék voltunk Felipe teljesítményére nemcsak a versenyen, de az időmérőn is” – nyilatkozta Domenicali.

„Ő egy nagyszerű versenyző, és bizonyára tudják, mennyire támogatom őt. Ezen a hétvégén úgy teljesített, ahogy szerettük volna, viszont nincs semmi, ami a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést felgyorsíthatja, vagy netán lelassíthatja. Tárgyalunk, és természetesen tájékoztatni fogjuk önöket is.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!