Massa: Jó volt látni Schumachert - F1VILÁG.HU

Massa: Jó volt látni Schumachert

HIRDETÉS

Nemrégiben Michael Schumachernél járt látogatóban a hétszeres Forma-1-es világbajnok korábbi csapattársa, egyben jó barátja, Felipe Massa.


Nemrégiben Michael Schumachernél járt látogatóban a hétszeres Forma-1-es világbajnok korábbi csapattársa, egyben jó barátja, Felipe Massa.

A Williams versenyzője a jerezi tesztet követően látogatott Franciaországba, a grenoble-i klinikára, ahol december végi súlyos síbalesete óta ápolják Schumachert.

A legutóbbi hivatalos tájékoztatás szerint a német versenyzőt néhány hete már elkezdték felébreszteni a mesterséges kómából, az orvosok szerint azonban ez nagyon hosszú ideig is eltarthat.

Massa elmondta, jó volt lekuporodni barátja ágya mellé, és biztos benne, hogy a Forma-1 legendája hamarosan újra élvezheti az életet.

„Én mindig megpróbálok optimista lenni” – idézte a brazil pilóta szavait a Crash.net című internetes lap.

„Láttam őt, beszéltem hozzá, elmondtam neki mindent, amit Jerezben csináltam. Meséltem az új autómról, az új csapatomról, mindenről. Többször is mondtam neki, hogy ébredjen fel. Én pozitívan gondolkodom. Úgy gondolom, hinnünk kell! Ő egy nagyon erős ember, egy nagyszerű ember, és őszintén remélem, hogy fel fog ébredni, és bízom benne, hogy újra élvezni fogja az életet.”

„Mindig nehéz bármit is mondani ezzel kapcsolatban, mert fogalmam sincs arról, amiről az orvosok beszélnek. Láttam őt, és nagyon boldog voltam, hogy hosszú idő után ismét vele lehettem, beszélhettem hozzá. Megpróbáltam pozitív energiákat sugározni felé, segíteni akartam neki.”

Amikor a Williams versenyzőjét arról kérdezték, milyen állapotban volt Schumacher, amikor nemrég nála járt, így felelt: „Aludt, és nagyon pozitívak voltak a benyomásaim, mert teljesen átlagos volt. Normálisan nézett ki, és néhány reakciót is adott a szájával. Szóval pozitív volt látni őt. De nem értek az orvosi dolgokhoz, így nem tudok mit mondani. Nem vagyok orvos. De amikor láttam őt, nagyon pozitívak voltak a benyomásaim.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!