Massa kisfia jól tippelt a futamra - F1VILÁG.HU

Massa kisfia jól tippelt a futamra

HIRDETÉS

Felipe Massa kisfia megjósolta a mai futam eredményét, már ami az édesapja helyezését illeti – árulta el a brazil versenyző az Osztrák Nagydíjat követően.


Felipe Massa kisfia megjósolta a mai futam eredményét, már ami az édesapja helyezését illeti – árulta el a brazil versenyző az Osztrák Nagydíjat követően.

Massa a harmadik helyen zárt az Osztrák Nagydíj versenyén, miután Sebastian Vettel kerekét nem tudta a csapat megfelelően rögzíteni, és a német versenyző kiállása során sok időt veszített. A verseny végi izgalmas pillanatokat is ők okozták, azonban a Williams-pilóta végül megtartotta dobogós helyezését.

A brazil versenyző elmondta, nagyon boldog, hogy ki tudták használni a lehetőséget és a Ferrari előtt végeztek.

„Ez egy fantasztikus nap volt, sikerült Sebastian előtt végeznünk, miután problémája volt a bokszban. Ezután megpróbáltuk tartani a tempót, ami nagyon jó volt.”

Massa elmondta, felkészült arra, hogy a futam végén harcolnia kell azért, hogy Vettel előtt maradjon, azonban örül, hogy végül értékes pontokat szereztek a csapat számára.

„Tudtam, hogy utol fog érni, mert két-három tizeddel gyorsabb volt körönként, de végül sikerült megtartani a pozíciónkat. Az volt a legfontosabb, hogy sikerüljön magam mögött tartani.”

A brazil pilóta a futam előtt megkérdezte kisfiát, hogy mire számíthat a versenyen, aki dobogót jósolt édesapjának – mint utólag kiderült, nagyon pontos előrejelzést adott Felipinho.

„A kisfiam azt mondta, hogy harmadikként fogok végezni, és igaza lett.”

Massa szerint az ilyen eredmények további motivációt adnak a csapat számára, és bízik benne, hogy ez a lendület hozzásegíti őket ahhoz, hogy tovább javuljanak.

Hirdetés

„A csapat számára is remek eredmény a mai, hiszen a Ferrarikhoz közelebb kerültünk. Egy kicsit gyorsabb még az autójuk, de nagyon keményen dolgozunk azért, hogy fejlődjünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!