Massa nem aggódik a jövője miatt - F1VILÁG.HU

Massa nem aggódik a jövője miatt

HIRDETÉS

Továbbra sincs döntés arról, a Ferrarinál folytathatja-e Forma-1-es pályafutását a 2008-as év ezüstérmese, Felipe Massa.


Továbbra sincs döntés arról, a Ferrarinál folytathatja-e Forma-1-es pályafutását a 2008-as év ezüstérmese, Felipe Massa.

A brazil pilóta a napokban elárulta, úgy próbál autóba ülni a következő versenyeken, hogy nem aggódik jövője miatt – a BBC úgy értesült, a Ferrari legalább október közepéig várni akar a döntéssel, így leghamarabb csak a Koreai Nagydíj után ad választ versenyzőjének.

„Természetesen nagyon fontos a jövőm, de jelen pillanatban az eredmények számítanak” – nyilatkozta Massa.

„A legjobb, ha úgy versenyzem, hogy nem aggodalmaskodom a jövőm miatt. Tisztában vagyok azzal, mire vagyok képes, és, hogy mit nyújthatok a csapatnak. Tudom, mennyire vagyok tehetséges. A csapat is tisztában van ezzel, hiszen már nem egy napja, nem egy éve vagyok velük. A versenyekre kell koncentrálnom.”

A BBC szerint a Ferrari szakemberei szívesen dolgoznának együtt a továbbiakban is Massával, sőt, maga Fernando Alonso is boldog lenne, ha a 31 esztendős pilóta maradna a csapattársa. Ennek ellenére úgy hírlik, Paul di Resta és Nico Hülkenberg továbbra is esélyes arra, hogy leváltsa a brazilt, sőt, nemrégiben arról is pletykáltak, utóbbi versenyző már valamiféle előszerződését is kötött az olasz gárdával.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!