Massa nem hisz a Red Bull legyőzésében

Felipe Massa, a Ferrari versenyzője úgy véli, csapatának nem sok esélye van arra, hogy megverje a szombati időmérőn domináló Red Bullt a mai Indiai Nagydíjon.


Felipe Massa, a Ferrari versenyzője úgy véli, csapatának nem sok esélye van arra, hogy megverje a szombati időmérőn domináló Red Bullt a mai Indiai Nagydíjon.

A maranellói gárda pilótái a két Red Bull, illetve a két McLaren mögül várhatják a piros lámpák kialvását magyar idő szerint fél 11-kor.

Bár a Ferrari pénteki versenytempója ígéretesnek tűnt, ezáltal Massa és Fernando Alonso előreléphetnek a versenyen, előbbi versenyző úgy érzi, a Red Bull legyőzésére nem sok esélyük van.

„Úgy gondolom, a Red Bull nagyon erős – úgy az időmérőn, mint a versenyen” – mondta a brazil pilóta.

„A futamon talán egy kicsit közelebb kerülhetünk hozzájuk, de nem tudom, hogy ez elég lesz-e. Remélem, hogy a McLarennel harcban lehetünk majd.”

Massa kiemelte, egyelőre nincs meg a kellő tempó ahhoz, hogy a Red Bullok elé kerüljenek, ám reméli, a következő versenyeken bevetésre kerülő fejlesztések segítenek majd a helyzeten.

„Dolgozunk az ügyön. Egyelőre biztos, hogy nem vagyunk elég jók, de az utolsó versenyig nyomni fogjuk. Remélem, jó úton haladunk afelé, hogy erősödjünk az időmérőn, és eléjük kerüljünk – hogy egy körön a McLarennel és a Red Bull-lal is harcolhassunk.”

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek