Massa szoros küzdelemre számít holnap - F1VILÁG.HU

Massa szoros küzdelemre számít holnap

HIRDETÉS

Kihívásokkal teli volt a pénteki két szabadedzés a Williams csapata számára is Szingapúrban.


Kihívásokkal teli volt a pénteki két szabadedzés a Williams csapata számára is Szingapúrban.

A grove-i gárda brazil pilótája, Felipe Massa a tizenegyedik lett a második tréningen, ám reméli, a harmadik szabadedzésen sikerül javítani egy kicsit a tempón. A rutinos versenyző szoros csatára számít.

„A pénteki munka mindig abból áll, hogy megértsük a gumikat és a pályát. Ez most egy nehéz helyszín, és a mai nap nem is alakult másképp, mint vártam, ráadásul óriási volt a forróság” – mondta Massa.

„Most ki kell elemeznünk mindent, hogy a holnapi időmérőre javítani tudjunk a teljesítményünkön. Tudjuk, hogy a minket körülvevő csapatok nagyon versenyképesek, még talán közelebb vagyunk a Mercedeshez is, mint általában.”

Valtteri Bottas, a Williams másik pilótája azt mondta, ő leginkább a Pirelli szuperlágy abroncsaival küszködött, ami komoly problémákat okozhat a holnapi időmérőn, ha nem sikerül megoldást találni.

„Az autó jónak tűnt ma, sikerült jó egyensúlyt találnunk” – magyarázta a finn tehetség.

„Kipróbáltuk az opciós gumikat, melyekkel kicsit küszködtünk ma, szóval ki kell derítenünk, hogy tudnánk többet kihozni belőlük holnap. A hosszú etapok következetesnek tűntek, szóval holnap főleg az opciós gumikkal kell dolgoznunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!