Massát nagyon meglepte a Haas remeklése

Igencsak meglepődött a Haas mai teljesítményén a Williams versenyzője, Felipe Massa.


Igencsak meglepődött a Haas mai teljesítményén a Williams versenyzője, Felipe Massa.

Az amerikai istálló mindkét versenyzője bejutott a legjobb tízbe a mai időmérő edzésen, míg a Williams versenyzői nem tudták beverekedni magukat a Q3-ba.

Felipe Massa a 12. rajtkockát szerezte meg a mai időmérőn, ám mindent megtesz azért, hogy holnap pontokat szerezzen.

„Nem olyan időmérőnk volt, mint vártuk” – sajnálkozott a rutinos versenyző. „Azt gondolom, a legnagyobb meglepetést a Haas által futott köridők jelentették. Mindkettőnket, illetve a Force Indiát is megelőzték a Q2-ben.”

„Mi 1 tizeddel lassabbak vagyunk, mint a Force Indiák, akárcsak Malajziában – de a Haas meglepett. Az is igaz, hogy a mi köridőink nem voltak jók az új gumikkal, szóval egy kicsit csalódott vagyok. A holnapi verseny kemény lesz, nagy csata vár ránk. De mindent megteszünk azért, hogy erős versenyt fussunk, és szerezzünk néhány pontot.”

Massa csapattársa, Valtteri Bottas 11. lett ma – és természetesen ő sem elégedett a szombaton látottakkal.

„Az elmúlt évek időmérős szerepléseit látva csalódás, hogy nem jutottunk be a Q3-ba” – mondta a finn. „Nem voltunk elég gyorsak ma.”

„A Q2-ben egy kis forgalomba kerültem, de a tempó egész egyszerűen nem volt meg. Az viszont pozitívum, hogy a versenyre szabadon választhatunk gumit. Ugyanolyan lehetőségünk lesz másképp taktikázni, mint Malajziában, szóval remélhetőleg élni tudunk ezzel.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!