Massát nagyon meglepte a Haas remeklése

Igencsak meglepődött a Haas mai teljesítményén a Williams versenyzője, Felipe Massa.


Igencsak meglepődött a Haas mai teljesítményén a Williams versenyzője, Felipe Massa.

Az amerikai istálló mindkét versenyzője bejutott a legjobb tízbe a mai időmérő edzésen, míg a Williams versenyzői nem tudták beverekedni magukat a Q3-ba.

Felipe Massa a 12. rajtkockát szerezte meg a mai időmérőn, ám mindent megtesz azért, hogy holnap pontokat szerezzen.

„Nem olyan időmérőnk volt, mint vártuk” – sajnálkozott a rutinos versenyző. „Azt gondolom, a legnagyobb meglepetést a Haas által futott köridők jelentették. Mindkettőnket, illetve a Force Indiát is megelőzték a Q2-ben.”

„Mi 1 tizeddel lassabbak vagyunk, mint a Force Indiák, akárcsak Malajziában – de a Haas meglepett. Az is igaz, hogy a mi köridőink nem voltak jók az új gumikkal, szóval egy kicsit csalódott vagyok. A holnapi verseny kemény lesz, nagy csata vár ránk. De mindent megteszünk azért, hogy erős versenyt fussunk, és szerezzünk néhány pontot.”

Massa csapattársa, Valtteri Bottas 11. lett ma – és természetesen ő sem elégedett a szombaton látottakkal.

„Az elmúlt évek időmérős szerepléseit látva csalódás, hogy nem jutottunk be a Q3-ba” – mondta a finn. „Nem voltunk elég gyorsak ma.”

„A Q2-ben egy kis forgalomba kerültem, de a tempó egész egyszerűen nem volt meg. Az viszont pozitívum, hogy a versenyre szabadon választhatunk gumit. Ugyanolyan lehetőségünk lesz másképp taktikázni, mint Malajziában, szóval remélhetőleg élni tudunk ezzel.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!