McLaren: Button ismét a vb-címért harcol - F1VILÁG.HU

McLaren: Button ismét a vb-címért harcol

HIRDETÉS

Rendkívüli magabiztossággal várja a bajnokság folytatását Martin Whitmarsh, a McLaren Forma-1-es csapatának első embere.


Rendkívüli magabiztossággal várja a bajnokság folytatását Martin Whitmarsh, a McLaren Forma-1-es csapatának első embere.

A wokingi alakulat Jenson Button révén Belgiumban is nyerni tudott, és miután a nyári szünet előtt, Magyarországon Lewis Hamilton diadalmaskodott, Whitmarsh szerint okuk van az optimizmusra.

Button ráadásul sokat szenvedett az évad során, az elmúlt versenyeken azonban egyértelműen jobb teljesítményt nyújt – belgiumi győzelme pedig nagy lökést adhat neki.

„Csalódott volt, amikor nem mentek jól a dolgai, de hétvégi teljesítménye után el kell hinnie, hogy képes elvégezni a feladatát. Hosszú még az idei szezon” – mondta Whitmarsh.

„Nyilvánvaló, hogy gyors autó áll rendelkezésünkre. A nyári szünet előtt, valamint után is gyorsak voltunk – két teljesen eltérő pályán. Ez megnyugtató lehet számára, magabiztosságot adhat neki. Elhiheti, hogy tényleg képes jól végezni a dolgát.”

„Az emberek alapvetően gyorsan túlteszik magukat az ilyen dolgokon, de az az igazság, hogy ő amúgy is hisz önmagában.”

Buttonnal ellentétben csapattársa, Lewis Hamilton egész hétvégén küszködött, egy baleset miatt pedig már az első körben kiesett a versenyből.

„Nehéz hétvégén van túl Lewis, azonban ő egy kemény srác, és rendkívül tapasztalt. Nem lennék meglepve, ha rendkívül erősen, győzelemmel vágna vissza Monzában.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!