Verstappen vs. Ocon

McLaren: Button kész támogatni Hamiltont

Jenson Button készen áll arra, hogy a bajnokság hátralévő részében segítő kezet nyújtson csapattársának, Lewis Hamiltonnak.


Jenson Button készen áll arra, hogy a bajnokság hátralévő részében segítő kezet nyújtson csapattársának, Lewis Hamiltonnak.

A 2008-as év legjobbja Fernando Alonso legfőbb kihívójaként érkezhetett meg a Szingapúri Nagydíjra, ám miután a vasárnapi versenyen az élről technikai probléma miatt esett ki, hátránya 52 pontra duzzadt a ferrarissal szemben.

A McLarennél ezzel együtt nem adják fel, továbbra is hisznek abban, hogy elérhető a bajnoki cím: ahhoz pedig, hogy Hamilton felüljön a királykategória trónjára, mindent megtesz a csapat.

Martin Whitmarsh, az alakulat első embere elhintette, Jenson Button is kész támogatni honfitársát.

„Jenson odajött beszélni velem, ő kezdeményezett” – mondta a szakember.

„Hihetetlenül versenyképes fickó, ám ezzel együtt egy igazi csapatjátékos is. Kizárólag rajta múlnak azok a dolgok, amik a jövőben történnek. Soha nem fogok megkérni őt, nem is akarom. Ha úgy dönt, hogy tesz valamit, ami a csapat érdekeit szolgálja, az csakis rajta áll.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Rosberg: Hamiltonnak is vannak gyenge pontjai

Nico Rosberg, a 2016-os év F1-es világbajnoka kíváncsi, hogy ki lesz idén Lewis Hamilton kihívója, és alig várja, hogy kiderüljön, mire lesz képes Charles Leclerc a Ferrari színeiben.

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Friss hírek