McLaren: Kínában fogunk csak igazán szenvedni…

gkOfyHBpaVAsvMPyKl7-6UQtCsBOVD7a__R3I0179

A hétvégi Kínai Nagydíjon még jobban fog küszködni a McLaren Forma-1-es csapata, mint az évadnyitón, Melbourne-ben, a sanghaji pálya hosszú egyenesei ugyanis kihozzák a Honda-motorok gyengeségeit.

Ezt a wokingi istálló versenyigazgatója, Eric Boullier nyilatkozta a minap, aki hangsúlyozta, elsősorban arra törekednek, hogy megbízhatóvá tegyék versenyautójukat.

„A sanghaji pálya teljesen más, mint a melbourne-i, a hosszú, gyors egyenesei pedig valószínűleg jobban kiemelik majd a csomagunk gyengeségeit” – nyilatkozta a szakember.

„Viszont természetesen ugyanazzal a küzdőszellemmel vágunk neki a versenynek, és legfontosabb, hogy mindkét autónk megbízhatóságáról megbizonyosodjunk, mielőtt a teljesítményre fókuszálunk.”

A motorproblémák ellenére a McLaren gőzerővel dolgozik autója fejlesztésén, így már az előttünk álló versenyhétvégére újításokkal készül a brit csapat.

Stoffel Vandoorne, az istálló belga versenyzője – aki Ausztráliában legalább a kockás zászlóig eljutott – kifejtette, mindent megtesz azért, hogy jól szerepeljen Kínában.

„Nem az utolsó helyen akarunk végezni, és a kínai hétvége is nagyon nehéz lesz” – mondta az ifjú versenyző.

„De lesz pár újításunk erre a hétvégére, és mint mindig, most is keményen nyomjuk majd, hogy a legtöbbet hozzuk ki a csomagunkból.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!