McLaren: Még mindig tárgyalunk a jövő évről

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Sergio Pérez leváltásáról szóló híreket a McLaren Mercedes csapatfőnöke, Martin Whitmarsh. A pletykák szerint a mexikói helyét Kevin Magnussen veszi át.Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Sergio Pérez leváltásáról szóló híreket a McLaren Mercedes csapatfőnöke, Martin Whitmarsh.

Brit sajtóértesülések szerint a wokingi gárda döntött arról, hogy a mexikói helyét jövőre Kevin Magnussen veszi át – bár a hivatalos bejelentésre még várni kell.

Martin Whitmarsh elárulta, azért nem árulták még el, milyen versenyzőpárossal vágnak neki a 2014-es bajnokságnak, mert még nem írtak alá egyik versenyzővel sem.

„Sokakat fontolóra veszünk” – mondta a csapatfőnök a hírekre reagálva.

„Sergio remek munkát végzett egész évben. Az Abu Dhabi Nagydíj nehezen alakult. Nem olyan eredményt érünk el, mint szerettünk volna, és mint amilyet ő szeretett volna, de olykor vannak nehéz hétvégék.”

„Azt gondolom, összességében jó munkát végzett, és még tárgyalunk vele.”

„Hogy még nem erősítettük meg versenyzői felállásunkat, az azért van, mert még nem írtunk alá szerződéseket a versenyzőkkel, és még tárgyalunk erről.”

Maga Pérez úgy nyilatkozott, F1-es pályafutása eddigi legnehezebb szezonja az idei.

„Ez a harmadik évem a Forma-1-ben, de az eddigi legnehezebb és legkiábrándítóbb” – mondta a mexikói az EFE hírügynökségnek, majd hozzátette, hasonlóképp érezhetnek a McLaren csapatánál is.

Az ifjú versenyző, bár felelősséget vállal csapata idei szerepléséért, úgy véli, egy ilyen gyenge autóval nem igazán tudott volna jobban szerepelni.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!