McLaren: Nem fogunk versenyt nyerni idén - F1VILÁG.HU

McLaren: Nem fogunk versenyt nyerni idén

HIRDETÉS

Nem fog versenyeket nyerni a McLaren csapata 2017-ben – ezt a brit istálló ügyvezető-igazgatója, Zak Brown jelentette ki a minap egy interjúban. A szakember szerint a folyamatos fejlődés a cél idén is.



Nem fog versenyeket nyerni a McLaren csapata 2017-ben – ezt a brit istálló ügyvezető-igazgatója, Zak Brown jelentette ki a minap egy interjúban.

A Hondával való újraegyesülés óta a McLaren kiábrándító eredményeket ér el a Forma-1-ben, és bár tavaly látszott a fejlődés a csapat teljesítményén, az élmezőny alakulataival képtelenek voltak harcba szállni.

A brit istálló célja 2017-ben is a fejlődés lesz, Zak Brown azonban figyelmeztet, csodákat nem várhatnak az előttünk álló idénytől.

„A következő szezonban nem fogunk versenyt nyerni, 2017-ben a fejlődésre, nem pedig az eredményekre kell koncentrálnunk. Szeretnénk futamokat és bajnoki címeket nyerni, de nem gondolom, hogy a mostani csomagunk még képes erre” – idézte a McLaren ügyvezetőjének szavait a Motorsport-Total.com című internetes szaklap.

„Szeretnénk közelebb kerülni az élmezőnyhöz, 2018-ban pedig már versenyeket nyerni.”

Brown kifejtette, természetesen szeretnének visszatérni a győztesek útjára, ám lépésről lépésre kell haladniuk a fejlődésben.

„Gondolhatják, hogy mennyire frusztrált mindenki, és szeretnénk végre visszatérni a győztesek útjára. Senkit sem töltöttek el örömmel az elmúlt évek eredményei, ezért szeretnénk változtatni a dolgokon, de lépésről lépésre tesszük ezt.”

„Ha túl magas elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, akkor nem leszünk sikeresek. Szóval nem szabad csodákat várnunk 2017-től.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!