Verstappen vs. Ocon

Meg kellett műteni Daniel Ricciardót

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

A hétvégi Azeri Nagydíj előtt egészen furcsa okok miatt kellett megműteni a Red Bull ausztrál versenyzőjét, Daniel Ricciardót.

A Kínai Nagydíj győztesét Londonban operálták meg, méghozzá az ajkán. Ricciardo elárulta, még Bahreinben véletlenül harapta meg a száját, később pedig orvosi beavatkozásra volt szükség.

„A verseny utáni este rögtön a Red Bull Racing Milton Keynes-i gyárába mentem, ahol a szimulátorban dolgoztam, aztán szükségem volt egy kisebb operációra” – mondta Ricciardo Bakuban.

„Történt ez a furcsa dolog az ajkammal Bahreinben, amikor is megharaptam, és vélhetően elfertőződött, vagy ilyesmi, mert rendre megharaptam utána.”

„Szóval össze kellett varrni Londonban, és ez a sanghaji verseny utáni héten történt. Aztán múlt pénteken mentem Monacóba, ahol végre le tudtam ülni egy kicsit.”

 

Kapcsolódó cikkek

Rengeteg újítás felkerült a Renault autójára

Már a barcelonai teszt első napján rengeteg új elemet pályára vitt a Renault Forma-1-es csapata – a múlt heti bemutatón látott versenyautó jelentősen átalakult az előszezoni tesztekre.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Friss hírek