Meg kellett műteni Daniel Ricciardót

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 15: Race winner Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing smiles in the post race press conference after Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 15, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A hétvégi Azeri Nagydíj előtt egészen furcsa okok miatt kellett megműteni a Red Bull ausztrál versenyzőjét, Daniel Ricciardót.

A Kínai Nagydíj győztesét Londonban operálták meg, méghozzá az ajkán. Ricciardo elárulta, még Bahreinben véletlenül harapta meg a száját, később pedig orvosi beavatkozásra volt szükség.

„A verseny utáni este rögtön a Red Bull Racing Milton Keynes-i gyárába mentem, ahol a szimulátorban dolgoztam, aztán szükségem volt egy kisebb operációra” – mondta Ricciardo Bakuban.

„Történt ez a furcsa dolog az ajkammal Bahreinben, amikor is megharaptam, és vélhetően elfertőződött, vagy ilyesmi, mert rendre megharaptam utána.”

„Szóval össze kellett varrni Londonban, és ez a sanghaji verseny utáni héten történt. Aztán múlt pénteken mentem Monacóba, ahol végre le tudtam ülni egy kicsit.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!