Megérkezett az első fotó Schumiék új autójáról - F1VILÁG.HU

Megérkezett az első fotó Schumiék új autójáról

HIRDETÉS

Két nappal a hivatalos prezentáció előtt közzétette az első fotót vadonatúj, 2011-es versenygépéről a Mercedes Grand Prix alakulata.


Két nappal a hivatalos prezentáció előtt közzétette az első fotót vadonatúj, 2011-es versenygépéről a Mercedes Grand Prix alakulata.

A csapat február 1-jén, Valenciában viszi pályára az új autót, melyet a tesztprogram megkezdése előtt mutatnak be a nagyközönségnek, szintén a Ricardo Tormo versenypályán.

A csapat nemrégiben hivatalos weboldalára feltöltötte az első fotót az MGP W02-es versenyautóról: a számítógépes megoldással készült képen jól látszanak a konstrukció főbb jellemvonásai.

Csatlakozz, hogy első kézből értesülj az érdekességekről:

A kép tanúsága szerint a brackley-i bázisú alakulat visszatért a hagyományosnak mondható felső légbeömlőhöz.

Az új autó egy magasabban ívelő orrkúpot kapott, és az első felfüggesztéseknél még jobban hasonlít a Red Bull megoldásához, a tavalyinál ugyanis jóval meredekebb V formát mutat.

A festés nem sokban változott, habár egy kicsit több zöld felületet kapott az autó, a csapat főszponzora, a Petronas miatt.

Miután a csapat meglehetősen gyengén kezdte az elmúlt évet, Ross Brawn és mérnöki gárdája úgy döntött, hogy már meglehetősen korán a 2011-es autó fejlesztésére fordítják a legtöbb figyelmet, így az idei évnek nagy reményekkel vágnak neki.

A csapat az elmúlt szezonhoz hasonlóan idén is a Nico Rosberg – Michael Schumacher versenyzőpárossal vág neki a bajnoki küzdelmeknek.

Az MGP W02-es modellről a nagyfelbontású kép itt elérhető.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!