Megjelent az Autosport és Formula magazin - F1VILÁG.HU

Megjelent az Autosport és Formula magazin

HIRDETÉS

Már kapható az Autósport és Formula Magazin (AFM) legújabb száma, benne a világ vezető szaklapjának, az F1 Racingnek a legjobb cikkeivel.


Már kapható az Autósport és Formula Magazin (AFM) legújabb száma, benne a világ vezető szaklapjának, az F1 Racingnek a legjobb cikkeivel.

A száguldó cirkusz történésein kívül a kiadványban megtalálható a rali- és motorosvilág, a WTCC, és még számtalan szakág hazai és nemzetközi történése, háttéranyaga.

A címlapon Michael Schumacher pózol, kinek Mercedes GP-s jövőjével egy elemzés keretein belül foglalkozik munkatársunk. Az írásban szó esik a fizetéséről, a jövőjéről, főnökéről, Ross Brawnról, valamint arról a tervéről is, miszerint szeretné megszerezni nyolcadik elsőségét. A német pilóta egyik legnagyobb egykori ellenfele, Damon Hill is hosszú oldalakat kapott az AFM-ben, ő többek között a száguldás szeretetéről, címszerzéséről és a német ellenfelével történt 1996-os incidenséről beszél.

Mike Gascoyneból azt nézné ki az ember, hogy egy kimért csapatfőnök, aki a Lotus csapat egyik vezetőjeként csak a munkájára tud koncentrálni, ez azonban nem igaz. Ki gondolná, hogy egy teletetovált örökifjú, aki legszívesebben saját vitorlásával indul el az éppen aktuális versenyhétvége helyszínére? A lap Jenson Button személyi stábját is bemutatja: a kiadványból kiderül, kik foglalkoznak azzal, hogy a brit világbajnok pilóta sikerei elé ne gördüljön semmilyen akadály. A Willaims istálló tulajdonosa, Frank Williams sem hiányzik a szerzők listájáról, a legenda ismét megosztja véleményét többek között Lewis Hamiltonról és a 2012-es londoni olimpiai játékokról is. És ha már a hírességek állandó rovatait ajánljuk: Pat Symonds technikai elemzése mellett sem mehetünk el szó nélkül, aki ebben a hónapban a diffúzorok titkaiba avatja be az olvasókat.

Méhes Károly párhuzamot talált Fernando Alonso pályafutását és a Hungaroring története között, különös tekintettel arra, hogy mindketten az idei Magyar Nagydíj péntekjén ünneplik születésnapjukat… A magazin más módon is számol a száguldó cirkusz Mogyoródra érkezésével: ennek tiszteletére többek között Czollner Gyulával és Kiss Pál Tamással készített interjúval kedveskedik az olvasóknak. A kiadvány a jövőbe is kitekint, egyik szerzője Austinba utazott, ahol 2012-től az Egyesült Államok Nagydíja talál majd otthonra. Az AFM-ből persze Dávid Sándor írása sem hiányozhat, ő a Lotus múltjával, jelenével és jövőjével foglalkozik a Különvélemény rovatban.

A lapban a világ egyéb motorsport-eseményeiről is megemlékeznek. Az FIA GT1, ralikrossz Eb, IRC, Indycar, Seat Leon Supercopa, WTCC legfrissebb hírei mellett a magazin riportot közöl Gabriele Tarquinivel, a korábbi F1-es pilótával, aki 2009-ben a World Touring Car sorozat világbajnoka lett és jelenleg is szorgalmasan rója a köröket a versenypályákon. Az AFM a magyarországi World Series by Renault és a Goodwood Nosztalgia Fesztivál bemutatását követően a MotoGP világába kalauzoljuk el az olvasókat, és Sebastien Ogier Akropolisz Ralin bemutatott fantasztikus teljesítménye mellett sem megy el szó nélkül.

És ha már rali, akkor Veszprém. A szerkesztők több oldalon keresztül boncolgatják a bajnokság legutóbbi fordulójának történéseit, és a Baja Carpathia is kiemelt helyet foglal el az AFM legfrissebb számában. Az Egy Lány és Egy Autó rovatban ezúttal Sarudi Vivien és egy ralikrosszos Skoda Fabia mutatkozik be, de a hazai gyorsasági szakág eseményei is nagyító alá kerülnek. Az autós rovatban a nyári BMW-újdonságok mellett a Nissan Esflow, a Renault Mégane CC és a Ford Focus 1,6 Ecoboost kapott helyet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!