Megmutatta idei versenyautóját a Lotus! - F1VILÁG.HU

Megmutatta idei versenyautóját a Lotus!

HIRDETÉS

Nyilvánosságra hozta az első számítógépes fotókat új, E23-as kódjelet viselő versenyautójáról a Lotus Forma-1-es csapata. Az enstone-i istálló komoly előrelépést vár az új masinától.



Nyilvánosságra hozta az első számítógépes fotókat új, E23-as kódjelet viselő versenyautójáról a Lotus Forma-1-es csapata.

Az enstone-i gárda 2015-ben nagy áttörésre készül, optimizmusának pedig legfőbb oka, hogy idén már nem a Renault, hanem a Mercedes erőforrásaival vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.

„Az E23 Hybrid egy új érát képvisel a Lotus Forma-1-es csapata számára, nemcsak a Mercedes-motorokra való váltás miatt, hanem azért is, mert ez az autó egy igazán mozgalmas télnek a gyümölcse” – mondta Matthew Carter, a Lotus ügyvezetője.

Nick Chester, az istálló technikai igazgatója reméli, idén sikerül maguk mögött hagyniuk a tavalyi év kudarcait.

„Nem titok, hogy küszködtünk a tavalyi autóval, szóval azokat a területeket céloztuk meg, melyek problémát okoztak számunkra” – mondta a szakember.

„Komoly fejlődést értünk el a szélcsatornában, illetve az olyan területeken, mint például az autó megfelelő összegyúrása, illetve a hűtés. Arra számítunk, hogy az E23-as messze-messze jobban teljesít majd, mint elődje.”

A Lotus 2015-ben is a Romain Grosjean – Pastor Maldonado párossal vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!