Megnőtt az érdeklődés a Magyar Nagydíj iránt - F1VILÁG.HU

Megnőtt az érdeklődés a Magyar Nagydíj iránt

HIRDETÉS

Úgy tűnik, jót tett a forma-1-es Magyar Nagydíj jegyeladási adatainak Fernando Alonso silverstone-i diadala, a Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint ugyanis az elmúlt napokban megnőtt a július végi verseny iránt az érdeklődés.


Úgy tűnik, jót tett a forma-1-es Magyar Nagydíj jegyeladási adatainak Fernando Alonso silverstone-i diadala, a Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint ugyanis az elmúlt napokban megnőtt a július végi verseny iránt az érdeklődés.

Miután a 2010-es esztendőben bevételi rekordot döntött a magyarországi forma-1-es verseny, a szervezők abban bíztak, a válságos időszakot maguk mögött hagyva most már minden futamon teltházas közönség előtt rendezhetik meg az év legnagyobb autósport-eseményét a Hungaroringen. Noha az idei évre is van még esély, Robert Kubica sajnálatos sérülése miatt elővételben jóval kevesebb jegyet sikerült eladni, mint a tavalyi év hasonló időszakában.

„Nagy érvágást jelent, hogy Robert Kubica súlyos sérülést szenvedett az év elején, így körülbelül 16-20 ezer lengyel szurkoló marad távol a magyar futamtól” – fogalmazott Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

„Ugyanakkor van még remény, hisz a Ferrari legutóbbi sikere újraélesztette a szurkolók azon reményeit, hogy a maranellóiak Fernando Alonso vezetésével ismét beleszólhatnak a világbajnoki küzdelembe. Az olasz csapat szurkolói máris sokkal aktívabbak a jegyek rendelésében, mint például Silverstone előtt.”

A magyar szurkolók számára – immár szokás szerint – lehetőség van arra, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá a háromnapos bérletükhöz. Ehhez nem kell mást tenniük, mint névvel regisztrálni a Hungaroring Forma 1 Klub Egyesület honlapján.

„Az egyesületen keresztül igényelt felnőtt álló bérlet tízezer forintba, míg 14 éves korig az ide szóló gyerekbérlet 2.500 Ft-ba kerül, a pénztáraknál tapasztalható 99,- és 50,- eurós árakkal szemben. A célegyenes elején elhelyezkedő Klub tribünre szóló kedvezményes háromnapos ülőjegy felnőtteknek 33.000 Ft, 14 éves kor alatt 12.500 Ft, míg a Silver 4 Tribünre a felnőttek az akció nélkül 270, a gyermekek 135 euróért válthatnak belépőt. Ráadásul mind a normál, mind a klubos jegyeknél elfogadunk fizetőeszközként üdülési csekket, illetve Sodexo Hajrá utalványt és Edenred Sport utalványt” – árulta el Frank Tamás alelnök.

Nyilvánosságra került néhány, a 2012-es versenyre elkészülő, a lelátókat érintő módosítás is. A 10-es és 11-es kanyarnál lévő Bronz lelátót még az idei verseny előtt lebontják, és a szerkezetéből, valamint a felújított és kicserélt üléseiből építik fel a 2012-es futamra a Super Gold és a Gold 4 lelátó közötti területen azt az ún. Gold 5 lelátót, amelynek egy külön erre a célra kialakított részéről a sportágat szerető mozgássérült szurkolók is minden igényt kielégítően tekinthetik meg a versenyt. A mostani Bronz lelátók helyén pedig állóhelyeket alakítanak ki a nézők számára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!