Megosztás:

A menedzser nem kommentálja a Schumiról szóló híreket

A hétszeres világbajnok több mint 2 éve lábadozik sérüléseiből.
A hétszeres világbajnok több mint 2 éve lábadozik sérüléseiből. © HochZwei

Nem kommentálta a Michael Schumacher állapotával kapcsolatban megjelent híreket a hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm.

A Ferrari korábbi elnöke, Luca di Montezemolo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában a minap azt mondta, nincsenek jó hírei a német versenyzőről, aki még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet.

„Vannak híreim, és sajnos azok nem jók” – mondta az olasz szakember, aki kulcsszerepet játszott Schumacher Ferrarinál szerzett világbajnoki címeiben, még a 2000-es évek elején.

„Nagyszerű versenyző volt, remek személyes és szakmai kapcsolatot ápoltunk egymással, és abban az örömben volt részünk, hogy gyermekeink is hasonló korúak. Sajnos az a síbaleset tönkretette őt.”

„Furcsa dolog az élet. Ő volt a legsikeresebb versenyző a Ferrarival, egyetlen komoly balesete volt, még 1999-ben, ami a mi hibánkból következett be, nem az övéből.”

A Sky Sports televízió megkereste Scumacher menedzserét, Sabine Kehmet is, ő azonban nem kommentálta az egykori Ferrari-elnök szavait.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Renault-nál tevékenykedik tovább a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher korábbi...

Hozzászólások

( komment)