Mercedes: A tavalyi Ferrari-csata semmi az ideihez képest

Fotó: Mercedes
Großer Preis von Bahrain 2018, Samstag - Wolfgang Wilhelm Ferrari, Mercedes, parc ferme

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója szerint az idei szezon bekerül az F1-es történelemkönyvekbe, hiszen minden megvan hozzá, hogy legendássá váljon.

A szezon első két versenyét a Ferrari és Sebastian nyerte, Kínában pedig Daniel Ricciardo győzött a Red Bull-lal. Az eddigi eredmények alapján tehát kijelenthető, hogy a Mercedesnek idén két csapattal is meg kell küzdenie azért, hogy megvédje tavalyi vb-címét.

„A 2018-as szezonban megünnepelhetjük azt, amit imádunk a motorsportban. Három csapat verseng a futamgyőzelmekért. Izgalmas versenyek, körömrágós előzésekkel” – foglalta össze Toto Wolff a szezon eddigi eseményeit.

„A történelem leggyorsabb autói versenyeznek egymással, a sport legjobb pilótáival. Eddig ebben a szezonban minden megvan, ami a legendás szezonokhoz kell – egy olyan idény lesz, amelyre a szurkolók mosolyogva fognak visszagondolni.”

Az idei évben a Ferrari mellett a Red Bull is a Mercedes kihívója lett – Wolff szerint ezt a csapat nagyon élvezi, és örülnek, hogy megmutathatják, nyomás alatt is tudnak magas szinten teljesíteni.

„És nem csak a szurkolók azok, akik számára ez a pályán vagy otthon ülve izgalmas – mi ugyanezt érezzük. Tudjuk, hogy nagy kihívás előtt állunk. Tavaly kemény csatában voltunk a Ferrarival, de az semmi nem volt ahhoz az intenzív csatához képest, ami most van.”

„Izgatottan tekintünk Bakura, ahol a megjósolhatatlan vár ránk” – mondta a csapatvezető.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!