Megosztás:

A Mercedes elárulta, csalódott-e Verstappen új szerződése miatt

Verstappen 2020 végéig a Red Bullnál marad.
Verstappen 2020 végéig a Red Bullnál marad. © Red Bull Racing

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, nem érez szomorúságot amiatt, hogy Max Verstappen 2020 végéig meghosszabbította szerződését a Red Bull Forma-1-es csapatával.

A holland tehetség a következő 3 évben még biztosan az osztrák istállót erősíti, habár a hírek szerint a Mercedes és a Ferrari is szívesen megkörnyékezte volna őt 2019-re.

„Azt hiszem, a Red Bullnál nagyon szerették volna meghosszabbítani Max szerződését 1 évvel, hogy megbizonyosodjanak arról, náluk fog versenyezni a következő 3 évben” – mondta a Mercedes főnöke, Toto Wolff.

„Ha én lennék a Red Bull helyében, és hinnék a képességeiben, a stabilitás kétségkívül fontos lenne, és mindez abszolút érthető számomra.”

Arra a kérdésre, hogy szomorú-e kissé amiatt, hogy nem lesz lehetőségük leigazolni Verstappent a közeljövőben, Wolff így felelt: „Egyáltalán nem. Miért lennék szomorú?”

„Láthatjuk, hogy erős versenyzők vannak a topcsapatoknál, és nem jött váratlanul ez a dolog. És hogy világosan fogalmazzak: soha nem tárgyaltunk vele egy esetleges szerződésről.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso elárulta, úgy érzi „fenséges” teljesítményt nyújtott a...

Hozzászólások

( komment)