Mercedes: Elszúrtuk a beállításokat - F1VILÁG.HU

Mercedes: Elszúrtuk a beállításokat

HIRDETÉS
2017 Bahrain Grand Prix, Saturday - Steve Etherington

Rossz irányba ment el a beállításokkal a Monacói Nagydíj csütörtöki edzésnapján a Mercedes csapatai, versenyzői ezért küszködtek a második szabadedzésen.

Mindezt Toto Wolff, a német gyártó motorsport-főnöke elárulta el, aki reméli, a szombati időmérőre sikerül összekapniuk magukat.

„Azt hittük, jó irányba indulunk el a beállításokkal, de kiderült, hogy nem így történt. Ennek következménye, hogy mos a 8. és 10. helyeken vagyunk. Viszont rengeteget tanultunk” – mondta a szakember.

„Hiányzott az általános tapadás, erre panaszkodtak a versenyzők.”

Wolff elárulta, rájöttek, hogy rossz beállításokat választottak, de már nem volt idő visszacsinálni a dolgokat.

„Elköteleztük magunkat a változtatások mellett, és elég drámai módosításokról van szó. Beletelik pár órába, hogy visszalépjünk. Több idő kell, mint amennyi ideig a szabadedzés tart, szóval úgy döntöttünk, végigmegyünk így, és gyűjtünk némi adatot.”

„Délelőtt elég versenyképesek voltunk, szóval csak vissza kell lépnünk, nem olyan nehéz dolog ez. Persze elveszítettünk egy szabadedzést, ahol fejlődhettünk volna, hiányzik némi adatmennyiség, de most leszegett fejjel kell tovább dolgoznunk, higgadtnak kell maradnunk, és olyan jól kell folytatnunk a munkát, amennyire csak tudjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!