HírekKiemelt

Mercedes: Ez lehet Hamilton utolsó F1-es szerződése

Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

Lewis Hamilton egyelőre még nem írta alá új szerződését a Mercedes Forma-1-es csapatával, a német istálló főnöke, Toto Wolff azonban nem aggódik.

Hamilton jelenleg érvényes kontraktusa a 2018-as végén jár le, a brit versenyző pedig nemrég úgy nyilatkozott, jelenleg nem a hosszabbítás élvez prioritást számára, hiszen szeretne a lehető legnagyobb mértékben az idénykezdetre összpontosítani.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója azt mondja, nincs kétsége afelől, hogy a 2018-as szezon után is közös utakon folytatják.

„Napok, talán hetek kérdése” – mondta a szakember az APA hírügynökségnek. „De a logikus végkimenetel az, hogy velünk marad.”

Úgy tudni, Hamilton és a Mercedes a szerződés részleteiről egyeztet jó ideje – például arról, hogy hány évre hosszabbítsanak.

„A részletekről van szó, melyeket szeretnénk megfelelően kialakítani” – erősítette meg Wolff.

„Ez lehet Lewis utolsó előtti, vagy utolsó szerződése, szóval az időtartamáról van szó. De nagyon optimista vagyok, hogy össze fog jönni.”

Szólj hozzá!


Ezt olvastad már?
Ezt olvastad már?
Három DRS-zóna áll majd a versenyzők rendelkezésére a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj helyszínén, Melbourne-ben – jelentette be a Nemzetközi Automobil Szövetség…