Mercedes: A McLarennek nincs szüksége a mi motorunkra - F1VILÁG.HU

Mercedes: A McLarennek nincs szüksége a mi motorunkra

40

A McLaren és a Mercedes is cáfolta a korábbi Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan azon állítását, miszerint a felek megállapodtak abban, hogy már 2018-tól ismét közösen folytatják szereplésüket a királykategóriában.

A TV-s szakértőként tevékenykedő Jordan az Orosz Nagydíj hétvégéjén árulta el azt, értesülései szerint a McLaren és a Mercedes már megállapodott egymással, így a wokingi gárda jövőre már biztosan nem Honda-motrokkal vesz részt az F1-es bajnokságban.

Jordan szavait mindazonáltal a felek határozottan cáfolták.

„Magabiztosan állíthatom önöknek, hogy Eddie Jordan téved” – mondta Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója a Motorsport.com című internetes lapnak.

A Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff magának Eddie Jordannek nyilatkozott a Channel 4 TV-csatornán: a szakember azt mondta, a McLaren nélkülük is meg tudja oldani a gondjait.

„Nincs szükségük a mi motorunkra. Ott van nekik a Hondával való partnerség, ami jelenleg nehéz időszakot él meg. De a McLarennek és a Hondának megvannak a forrásai – úgy az emberi, mint a financiális erőforrások. Képesek lesznek kihúzni magukat a nehéz helyzetből.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!