Mercedes: Nem tettük unalmassá a Forma-1-et - F1VILÁG.HU

Mercedes: Nem tettük unalmassá a Forma-1-et

HIRDETÉS

A Mercedes nem gondolja, hogy unalmassá tette a Forma-1-et, noha az első öt versenyen hatalmas fölénynek örvendett és eddig nem talált legyőzőre.


A Mercedes nem gondolja, hogy unalmassá tette a Forma-1-et, noha az első öt versenyen hatalmas fölénynek örvendett és eddig nem talált legyőzőre.

A brackley-i bázisú alakulat óriási fölénye miatt sokan attól tartanak, hogy nézőket veszít a Forma-1, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy az idei év a Mercedesről fog szólni, és csak magukat verhetik meg.

„Először is az elmúlt négy év egy csapat dominanciájáról szólt, egy csapat nyerte meg a bajnokságot, most pedig csak öt versenyről beszélünk, ahol egy adott csapat diadalmaskodott” – mondta a Mercedes elnöke, Dieter Zetsche.

„Sokkal kevesebb panaszt hallottam az elmúlt négy évről, mint most erről az öt versenyről, de talán még magabiztosabbak vagyunk emiatt, hogy tovább tujuk folytatni ezt a menetelést.”

„Az érzésem az, hogy sokan számítottak arra, hogy a Mercedes sikeres lesz ebben a versenyben, de sokakat meglepett, hogy ez a vártnál több időbe telt. Most pozitív visszajelzéseket kapunk.”

Zetsche azt is hozzátette, hogy a Lewis Hamilton és Nico Rosberg közötti szoros küzdelem is megfűszerezi a versenyeket, illetve a Mercedes mögötti csaták is izgalmasak.

„Tiszta sor, hogy két fantasztikus versenyzőnk van, akik két óra versenyzés után mindössze egy másodperccel vannak lemaradva egymástól, ami hihetetlen” – mondta.

„Azt gondolom, hogy számtalanszor láthattuk már, hogy hatalmas a küzdelem köztük az első helyért, ami már önmagában komoly izgalmakat tartogat, számomra talán néha többet is, mint amit el tudok viselni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!