A Mercedesnek fájt a bahreini vereség - F1VILÁG.HU

A Mercedesnek fájt a bahreini vereség

HIRDETÉS
2017 Bahrain Grand Prix, Saturday - Steve Etherington

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója szerint a Bahreini Nagydíj kudarc volt számukra, ugyanis apróságokon csúszott el a csapat győzelme.

Bahreinben Lewis Hamilton a második, Valtteri Bottas pedig a harmadik helyen végzett, míg a Ferrarival Sebastian Vettel idén másodszorra bezsebelte a győzelmet.

Wolff őszintén elmondta, „fájt” nekik a bahreini vereség, azonban nem szeretnének sokat rágódni rajta: inkább előrefelé tekintenek, és megpróbálnak javítani a problémákon.

„A bahreini kemény hétvége után gyorsan túl kell lendülnünk” – mondta a csapatvezető. „Nagyon fáj, hogy egy versenyt így veszítettünk el. Túl sok apróság volt, ami a győzelembe került számunkra. Rajtunk múlik, hogy ezen javítsunk. Vigyázni kell, hogy ne gondolkodjunk sokat a kudarcokon, inkább a jövőbeli megoldásokon dolgozzunk. Ez fontos.”

Az osztrák szakember hozzátette, nem tragédia, hogy nem győztek, hiszen hosszú még a szezon, azonban természetesen bosszantja őket. Éppen ezért a csapat elemzéseket végzett, és azon dolgozik mindenki, hogy a hibák többször ne fordulhassanak elő.

„De természetesen két lábbal kell a földön állnunk, a 2. és 3. hely ugyanis nem katasztrófa” – folytatta. „De ha van egy versenyképes autónk és két versenyképes pilótánk, és mégsem sikerül, akkor az fáj – de ennek így is kell lennie.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!