A Mercedesnél tudják, oda kell figyelni a Ferrarira és a Red Bullra - F1VILÁG.HU

A Mercedesnél tudják, oda kell figyelni a Ferrarira és a Red Bullra

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója biztos benne, 2018-ban is komoly ellenfélnek bizonyul majd a Ferrari és a Red Bull csapata.

2017-ben a Ferrari kezdte jobb formában az idényt, a szezon második felében azonban alulmaradtak a Mercedesszel szemben, minek következtében Lewis Hamiltonék újabb világbajnoki címnek örülhettek.

Miközben a Ferrari nem tudott lépést tartani a németekkel, az évad végére a Red Bull feltámadt, Wolff szerint pedig a két istálló idén is komoly ellenfélnek bizonyul majd.

„A Ferrari óriásit ugrott előre a 2016-os és a 2017-es idény között” – fogalmazott Wolff. „Az autójuk idén is gyors lesz, Sebastian [Vettel] pedig a csapat irányítójaként erős és magabiztos.”

„A Red Bull nagyszerű versenyzőpárossal rendelkezik: egy jókedélyű sráccal [Daniel Ricciardo], aki nagyon jól tud vezetni, és egy gigantikus tehetséggel [Max Verstappen], aki csak emeli az F1 színvonalát. Ez a versenyzőpáros abszolút a csúcs.”

„Ráadásul a 2017-es szezon második felében a Red Bull olyan fejlesztési ütemet produkált, amilyet senki más. Ha a Red Bull továbbra is barátságban marad a Renault-val, nagyon kemény ellenfelek lesznek.”

Wolff emellett elárulta azt is, véleménye szerint a Renault fogja majd megtenni a legnagyobb előrelépést 2018-ban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!