Mexikó marad, Spanyolország és Németország búcsúzik az F1-től?

2019 Spanish Grand Prix, Sunday - LAT Images Spanish Grand Prix start, Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Könnyen lehet, hogy hamarosan biztossá válik a Forma-1-es Mexikói Nagydíj jövője – úgy tudni, a Liberty Media vezetői szóban már megállapodtak a mexikóvárosi verseny szervezőivel.

A Mexikói Nagydíj egyike azon F1-es futamoknak, melyek jövője továbbra is kérdéses. A sportág tulajdonosa jövőre is 21 versenyt szeretne, és miután 2020-ban Vietnámba és Hollandiába is ellátogat a száguldó cirkusz, értelemszerűen lesznek kieső helyszínek.

Miután nemrég Silverstone-nal megállapodott a Forma-1 vezetősége, és a hírek szerint a monzai versennyel is hosszabbítanak hamarosan, jó eséllyel Barcelona és Hockenheim nem kerül bele a jövő évi programba. Az Auto Motor und Sport értesülései szerint ugyanis a Mexikói Nagydíj jövője is eldőlni látszik.

A lap szerint a Liberty Media vezetői már „kezet ráztak” a verseny szervezőivel, és hamarosan alá is írhatják az új megállapodást.

Amikor a Forma-1 egyetlen mexikói pilótáját, Sergio Perezt kérdezték a futam jövőjéről nemrég, a Racing Point versenyzője így válaszolt: „Még nincsenek hírek. Nemrég hallottam ugyan valamit, de eddig semmi sincs megerősítve.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!