Mick Schumacher: Nem zavar, ha apukámhoz hasonlítanak - F1VILÁG.HU

Mick Schumacher: Nem zavar, ha apukámhoz hasonlítanak

HIRDETÉS
Mick Schumacher szerint sokkal inkább megtiszteltetés, mint teher számára, amikor édesapjához, Michaelhez hasonlítják őt.
Fotó: Race of Champions

Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia jelenleg az F2-ben versenyez, ám célja természetesen, hogy előbb-utóbb a Forma-1-be kerüljön.

Az ifjabbik Schumacherre nagy nyomás nehezedik édesapja eredményei miatt, azonban ő ezt pozitívumként éli meg, nagyon büszke rá, és azt is elmondta, természetesen a hétszeres világbajnokra példaképeként is tekint.

„Az, hogy édesapámhoz hasonlítottak, sosem volt probléma számomra” – mondta.

„Mindenkinek az a célja, hogy az F1 történetének legjobb pilótájához hasonlítsák, és az, hogy én ezt elértem, nagyon különleges. A példaképem az édesapám. Megtiszteltetés, hogy hozzá hasonlítanak, mert én csak tanulok, és szeretnék fejlődni.”

Mick Schumacher március 22-én lesz 20 éves, és már elmondhatja magáról, hogy a Ferrari család tagja, miután télen csatlakozott az olasz istálló versenyzői akadémiájához.

Nagyon sokat tudok tanulni a Ferraritól, mert annyi tapasztalatuk van… Velük akarok dolgozni, hogy elérjem a lehetséges maximumot. Az első benyomásom az volt, hogy nagyon nyitottak voltak, üdvözöltek a családban, ami valójában mindig a családom része volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!